Legyen megbízható, aki mellett el tudom magam kötelezni, s aki távlatokban gondolkodik bennem is! Olyan, aki mellett képességeimet csillogtathatom, és aki megfelelő körülményeket biztosít ahhoz, hogy feladatomat a lehető legmagasabb színvonalon elvégezhessem. Aki megpróbál megtartani ha leszakadnék, aki észreveszi, hogy bár a nagy egésznek csupán egy kicsi része vagyok, létem elengedhetetlen ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön.
Jelige : HUMAN MATRIX

Cafeteria: Sárga, lila, natúr, piros...

Választanál de nem tudsz?

Ha Cafeteria rendszerben gondolkodsz, nem kell, hogy csupán az egyik elem mellett tedd le a voksodat. Igényeidnek megfelelően, rugalmasan összeállíthatod a saját csomagodat, hogy a lehető legjobban tudd kihasználni a rendelkezésre álló keretedet.

Az összetevők megtalálhatók benned ahhoz, hogy sikerrel oldd meg problémáidat. Csak össze kell keverni egy kicsit az önvizsgálatból, kicsit a megértésből, hozzáadni egy csipetnyi elszántságot, megfűszerezni a magadba vetett hittel, leönteni a lehetőségeiddel, és a belső tüzeden jól átsütni...
Vigyázz, ne keverj hozzá halogatást, és óvakodj az elhamarkodott ítéletektől... !
A szakács TE MAGAD VAGY, a coach mindössze a „kiskuktád”, csupán feltárja előtted az alapanyagaid végtelen sokaságát.

Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.

„Az állatok szeretete egyetemes érzés, valamennyi ember találkozott vele. Azáltal, hogy szeretjük, és megértjük az állatokat, meglehet, mi emberek is jobban megértjük egymást” (ismeretlen)

Mi hisszük, hogy nem csupán megértjük, hanem jobban, hatékonyabban tudunk együtt dolgozni, létezni is. Tréningjeinken a lovat, e csodás állatot hívjuk segítségül a lehető legtökéletesebb eredmény elérése érdekében. A hatást leírni nehéz. Meg kell tapasztalnod!

Jelentkezés állásajánlatra

  HSE mérnök Terület: Mûszaki/mérnöki tevékenység, Győr-Moson-Sopron
Kód: 1858
Feladatok
 • A termelõ berendezések, egyéb gépek /technológiák üzembe helyezésének és mûködésének munkavédelmi szempontból történõ koordinálása
 • Munkavédelmi Szabályzat, kockázatértékelés és más egyéb munkavédelmi vonatkozású szabályzat, utasítás kidolgozása, aktualizálása a Munkavédelmi Törvény elõírásai szerint
 • Munkavédelmi ellenõrzések megtartása, beszámolók, intézkedési tervek készítése
 • Munkavédelmi oktatások tartása
 • Üzemi balesetek, rendkívüli események kivizsgálása, nyilvántartása, jelentése, szükséges javító intézkedések meghozatala
 • Egyéni védõeszköz juttatás rendjének kialakítása
 • Együttmûködés a társosztályokkal, a hatóságokkal. valamint a külsõs munkavédelmi cégekkel
 • Foglalkozás-egészségügyi tevékenység koordinálása
 • Részvétel ISO 45001, ISO 14001 szerinti auditokon .
Elvárások
 • Minimum középfokú szakirányú végzettség
 • Folyékonyan beszélsz angolul
 • Minimum 2 éves releváns gyakorlattal rendelkezel, elõnyös az autóipari tapasztalat.
 • Környezetvédelmi végzettség vagy tapasztalatod is van ISO 14001 környezetben
Egyéb
1 Személyes adatok
2 Önéletrajz feltöltése
3 Adatkezelés

Kedves Pályázó!
Jelentkezésével elfogadja az Adatkezelési, Adatvédelmi Szabályzatban foglaltakat, és hozzájárul a jelen Szabályzatban meghatározott adatkezeléshez. (Az önéletrajz adatbázisunkból való törlése vagy az adatok módosítása írásbeli kérésre, a kérelem kézhezvételét követő 8 munkanapon belül történik. Az erre irányuló kérést írásban kell eljuttatni az info(kukac)humanmatrix.hu címre, vagy postai úton az alábbi címre: Human Matrix Kft. 9700 Szombathely, Fürdő u. 4.) (Munkaerő közvetítés e.sz.: 154-4/2003-1800)