Legyen megbízható, aki mellett el tudom magam kötelezni, s aki távlatokban gondolkodik bennem is! Olyan, aki mellett képességeimet csillogtathatom, és aki megfelelő körülményeket biztosít ahhoz, hogy feladatomat a lehető legmagasabb színvonalon elvégezhessem. Aki megpróbál megtartani ha leszakadnék, aki észreveszi, hogy bár a nagy egésznek csupán egy kicsi része vagyok, létem elengedhetetlen ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön.
Jelige : HUMAN MATRIX

Cafeteria: Sárga, lila, natúr, piros...

Választanál de nem tudsz?

Ha Cafeteria rendszerben gondolkodsz, nem kell, hogy csupán az egyik elem mellett tedd le a voksodat. Igényeidnek megfelelően, rugalmasan összeállíthatod a saját csomagodat, hogy a lehető legjobban tudd kihasználni a rendelkezésre álló keretedet.

Az összetevők megtalálhatók benned ahhoz, hogy sikerrel oldd meg problémáidat. Csak össze kell keverni egy kicsit az önvizsgálatból, kicsit a megértésből, hozzáadni egy csipetnyi elszántságot, megfűszerezni a magadba vetett hittel, leönteni a lehetőségeiddel, és a belső tüzeden jól átsütni...
Vigyázz, ne keverj hozzá halogatást, és óvakodj az elhamarkodott ítéletektől... !
A szakács TE MAGAD VAGY, a coach mindössze a „kiskuktád”, csupán feltárja előtted az alapanyagaid végtelen sokaságát.

Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.

„Az állatok szeretete egyetemes érzés, valamennyi ember találkozott vele. Azáltal, hogy szeretjük, és megértjük az állatokat, meglehet, mi emberek is jobban megértjük egymást” (ismeretlen)

Mi hisszük, hogy nem csupán megértjük, hanem jobban, hatékonyabban tudunk együtt dolgozni, létezni is. Tréningjeinken a lovat, e csodás állatot hívjuk segítségül a lehető legtökéletesebb eredmény elérése érdekében. A hatást leírni nehéz. Meg kell tapasztalnod!

Jelentkezés állásajánlatra

  Kamera Technikus Terület: Szakmunka/fizikai munka, Vas
Kód: 1659
Feladatok
 • Végrehajtod rendszeres jelleggel azokat a feladatokat, melyek ahhoz szükségesek, hogy a kamera rendszerek a megfelelõ állapotban mûködjenek (napi, heti és havi ellenõrzések, karbantartások)
 • Felelsz az átállási folyamatokért az üvegcse területen
 • Fenntartod és felügyeled az alkatrész-készleteket
 • Rutin munka során keletkezõ dokumentumokat kezeled és készíted Keresed a kozmetikai hibák detektálásának fejlesztési lehetõségeit Fejlesztési területeket javasolsz
 • Együttmûködsz a Kamera Specialistákkal
 • Külsõ / belsõ projektek és technikai feladatokat támogatsz Termelési, karbantartási, IT és minõségügyi területekkel együttmûködsz a problémák megoldása érdekében
 • Támogatod a reklamációs kivizsgálásokat, a széria-termelést, a tolerancia-módosítások vizsgálatait és a berendezések telepítéseit
Elvárások
 • középiskolai / szakirányú végzettség (informatika, gépész- / elektro- / mechatronikai technikus)
 • min. 1 év termelési tapasztalat
 • alapszintû angol nyelvtudás számítógépes ismeretek (SAP, MS Excel, MS Word)
 • problémamegoldó képesség
 • projektmenedzsment alapszemlélet és alapok ismerete elõnyt jelent
Egyéb
1 Személyes adatok
2 Önéletrajz feltöltése
3 Adatkezelés

Kedves Pályázó!
Jelentkezésével elfogadja az Adatkezelési, Adatvédelmi Szabályzatban foglaltakat, és hozzájárul a jelen Szabályzatban meghatározott adatkezeléshez. (Az önéletrajz adatbázisunkból való törlése vagy az adatok módosítása írásbeli kérésre, a kérelem kézhezvételét követő 8 munkanapon belül történik. Az erre irányuló kérést írásban kell eljuttatni az info(kukac)humanmatrix.hu címre, vagy postai úton az alábbi címre: Human Matrix Kft. 9700 Szombathely, Fürdő u. 4.) (Munkaerő közvetítés e.sz.: 154-4/2003-1800)