Legyen megbízható, aki mellett el tudom magam kötelezni, s aki távlatokban gondolkodik bennem is! Olyan, aki mellett képességeimet csillogtathatom, és aki megfelelő körülményeket biztosít ahhoz, hogy feladatomat a lehető legmagasabb színvonalon elvégezhessem. Aki megpróbál megtartani ha leszakadnék, aki észreveszi, hogy bár a nagy egésznek csupán egy kicsi része vagyok, létem elengedhetetlen ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön.
Jelige : HUMAN MATRIX

Cafeteria: Sárga, lila, natúr, piros...

Választanál de nem tudsz?

Ha Cafeteria rendszerben gondolkodsz, nem kell, hogy csupán az egyik elem mellett tedd le a voksodat. Igényeidnek megfelelően, rugalmasan összeállíthatod a saját csomagodat, hogy a lehető legjobban tudd kihasználni a rendelkezésre álló keretedet.

Az összetevők megtalálhatók benned ahhoz, hogy sikerrel oldd meg problémáidat. Csak össze kell keverni egy kicsit az önvizsgálatból, kicsit a megértésből, hozzáadni egy csipetnyi elszántságot, megfűszerezni a magadba vetett hittel, leönteni a lehetőségeiddel, és a belső tüzeden jól átsütni...
Vigyázz, ne keverj hozzá halogatást, és óvakodj az elhamarkodott ítéletektől... !
A szakács TE MAGAD VAGY, a coach mindössze a „kiskuktád”, csupán feltárja előtted az alapanyagaid végtelen sokaságát.

Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.

„Az állatok szeretete egyetemes érzés, valamennyi ember találkozott vele. Azáltal, hogy szeretjük, és megértjük az állatokat, meglehet, mi emberek is jobban megértjük egymást” (ismeretlen)

Mi hisszük, hogy nem csupán megértjük, hanem jobban, hatékonyabban tudunk együtt dolgozni, létezni is. Tréningjeinken a lovat, e csodás állatot hívjuk segítségül a lehető legtökéletesebb eredmény elérése érdekében. A hatást leírni nehéz. Meg kell tapasztalnod!

Jelentkezés állásajánlatra

  Raktározás tervezési specialista Terület: Logisztika/beszerzés, Győr-Moson-Sopron
Kód: 1644
Feladatok
• Részvétel a vállalat SAP bevezetésének folyamatában a raktár területén
• Közvetítõ szerep: Részvétel az angol nyelvû, külsõ SAP csoport-megbeszéléseken
• Aktív részvétel az SAP bevezetésben: Az elhangzott SAP folyamatok implementálása a jelenlegi folyamatokba, a globál és a helyi csoport támogatásával
• Megbeszélések szervezése az SAP bevezetés kapcsán
• Anyagok bevételezése helyileg használt (Diacar) rendszerbe
• A logisztika, mint terület kereszt-funkcionális munka-csoportokban való szakmai képviselete, aktív közremûködés a vevõi, beszállítókkal kapcsolatos, valamint a raktári és belsõ projektekben.
• Raktári folyamatokkal kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása
Elvárások
• Középfokú végzettség (Felsõfokú, szakirányú végzettség elõny)
• Tárgyalóképes angol nyelvtudás, német nyelvismeret elõny
• Raktározási folyamatok ismerete: Beérkeztetés (betárolás),   kiszállítás, és a belsõ logisztikai folyamatok ismerete
• SAP ismeret logisztikai területen (raktározási folyamatok)
• Felhasználói szintû PC ismeretek
• Jó kommunikációs- és csapatmunkához való készség
Egyéb
1 Személyes adatok
2 Önéletrajz feltöltése
3 Adatkezelés

Kedves Pályázó!
Jelentkezésével elfogadja az Adatkezelési, Adatvédelmi Szabályzatban foglaltakat, és hozzájárul a jelen Szabályzatban meghatározott adatkezeléshez. (Az önéletrajz adatbázisunkból való törlése vagy az adatok módosítása írásbeli kérésre, a kérelem kézhezvételét követő 8 munkanapon belül történik. Az erre irányuló kérést írásban kell eljuttatni az info(kukac)humanmatrix.hu címre, vagy postai úton az alábbi címre: Human Matrix Kft. 9700 Szombathely, Fürdő u. 4.) (Munkaerő közvetítés e.sz.: 154-4/2003-1800)