Legyen megbízható, aki mellett el tudom magam kötelezni, s aki távlatokban gondolkodik bennem is! Olyan, aki mellett képességeimet csillogtathatom, és aki megfelelő körülményeket biztosít ahhoz, hogy feladatomat a lehető legmagasabb színvonalon elvégezhessem. Aki megpróbál megtartani ha leszakadnék, aki észreveszi, hogy bár a nagy egésznek csupán egy kicsi része vagyok, létem elengedhetetlen ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön.
Jelige : HUMAN MATRIX

Cafeteria: Sárga, lila, natúr, piros...

Választanál de nem tudsz?

Ha Cafeteria rendszerben gondolkodsz, nem kell, hogy csupán az egyik elem mellett tedd le a voksodat. Igényeidnek megfelelően, rugalmasan összeállíthatod a saját csomagodat, hogy a lehető legjobban tudd kihasználni a rendelkezésre álló keretedet.

Az összetevők megtalálhatók benned ahhoz, hogy sikerrel oldd meg problémáidat. Csak össze kell keverni egy kicsit az önvizsgálatból, kicsit a megértésből, hozzáadni egy csipetnyi elszántságot, megfűszerezni a magadba vetett hittel, leönteni a lehetőségeiddel, és a belső tüzeden jól átsütni...
Vigyázz, ne keverj hozzá halogatást, és óvakodj az elhamarkodott ítéletektől... !
A szakács TE MAGAD VAGY, a coach mindössze a „kiskuktád”, csupán feltárja előtted az alapanyagaid végtelen sokaságát.

Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.

„Az állatok szeretete egyetemes érzés, valamennyi ember találkozott vele. Azáltal, hogy szeretjük, és megértjük az állatokat, meglehet, mi emberek is jobban megértjük egymást” (ismeretlen)

Mi hisszük, hogy nem csupán megértjük, hanem jobban, hatékonyabban tudunk együtt dolgozni, létezni is. Tréningjeinken a lovat, e csodás állatot hívjuk segítségül a lehető legtökéletesebb eredmény elérése érdekében. A hatást leírni nehéz. Meg kell tapasztalnod!

Állásajánlatok

Szűrés Beállítása
Mégsem

  Szűrő: -

1 Épületgépész mérnök Terület: Mûszaki/mérnöki tevékenység, Vas Dátum: 2024-04-17
Kód: 1939
Jelentkezés
Feladatok
 • Biztosítja az épületek, az épületberendezések és a biztonsági rendszerek folyamatos és megbízható mûködését.
 • Folyamatosan optimalizálja és javítja az épületberendezések energiafogyasztásának hatékonyságát.
 • Megszervezi és végrehajtja az ingatlanok, épületberendezések és biztonsági rendszerek javító és megelõzõ karbantartását (TPM). Biztosítja és folyamatosan optimalizálja az épületek, épületberendezések és biztonsági rendszerek pótalkatrész-ellátását. Az épület infrastruktúrájához kapcsolódó berendezések és rendszerek, például HVAC, párásító, vízkezelõ, WFI, gõzkazánok üzemeltetése.
 • Végrehajtja a létesítményekkel és a biztonsággal kapcsolatos projektmenedzsment feladatokat.
 • Támogatja a létesítményrendszerek és az alkalmazott technológiák folyamatos fejlesztését.
 • Biztosítja az épületberendezések és a biztonsági rendszerek magas szintû rendelkezésre állását, és kiküszöböli a nem tervezett leállásokat. megszervezi az épületberendezések megelõzõ karbantartását (TPM), beleértve a pótalkatrészek megrendelését is.
 • Folyamatosan optimalizálja a készletszintet, figyelembe véve a költségeket.
 • Statisztikákat, elemzéseket és cselekvési terveket készít a létesítmény karbantartásának javítása érdekében.
Elvárások
 • Felsõfokú mûszaki képesítés (épületgépész, gépészmérnök, villamosmérnök, biztonsági mérnök)
 • Épületgépészeti tapasztalat legalább 1 év
 • Gyakorlati tapasztalat szükséges a HVAC, vízellátás, elektromos ellátás, világítástechnika, nyomott és alacsony nyomású levegõellátás, propán- és oxigénellátó rendszerek területén.
 • Microsoft Office ismerete
 • SAP felhasználói szint
 • TPM gyakorlati-, épületirányítási-, biztonsági rendszerek ismerete
 • Jó problémamegoldó és szervezõ képesség
 • Képes mûszaki és épületrajzok olvasására és megfelelõ használati utasítások készítésére
Egyéb