Legyen megbízható, aki mellett el tudom magam kötelezni, s aki távlatokban gondolkodik bennem is! Olyan, aki mellett képességeimet csillogtathatom, és aki megfelelő körülményeket biztosít ahhoz, hogy feladatomat a lehető legmagasabb színvonalon elvégezhessem. Aki megpróbál megtartani ha leszakadnék, aki észreveszi, hogy bár a nagy egésznek csupán egy kicsi része vagyok, létem elengedhetetlen ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön.
Jelige : HUMAN MATRIX

Cafeteria: Sárga, lila, natúr, piros...

Választanál de nem tudsz?

Ha Cafeteria rendszerben gondolkodsz, nem kell, hogy csupán az egyik elem mellett tedd le a voksodat. Igényeidnek megfelelően, rugalmasan összeállíthatod a saját csomagodat, hogy a lehető legjobban tudd kihasználni a rendelkezésre álló keretedet.

Az összetevők megtalálhatók benned ahhoz, hogy sikerrel oldd meg problémáidat. Csak össze kell keverni egy kicsit az önvizsgálatból, kicsit a megértésből, hozzáadni egy csipetnyi elszántságot, megfűszerezni a magadba vetett hittel, leönteni a lehetőségeiddel, és a belső tüzeden jól átsütni...
Vigyázz, ne keverj hozzá halogatást, és óvakodj az elhamarkodott ítéletektől... !
A szakács TE MAGAD VAGY, a coach mindössze a „kiskuktád”, csupán feltárja előtted az alapanyagaid végtelen sokaságát.

Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.

„Az állatok szeretete egyetemes érzés, valamennyi ember találkozott vele. Azáltal, hogy szeretjük, és megértjük az állatokat, meglehet, mi emberek is jobban megértjük egymást” (ismeretlen)

Mi hisszük, hogy nem csupán megértjük, hanem jobban, hatékonyabban tudunk együtt dolgozni, létezni is. Tréningjeinken a lovat, e csodás állatot hívjuk segítségül a lehető legtökéletesebb eredmény elérése érdekében. A hatást leírni nehéz. Meg kell tapasztalnod!

Állásajánlatok

Szűrés Beállítása
Mégsem

  Szűrő: -

1 Gyártósori mûszaki specialista Terület: Szakmunka/fizikai munka, Vas Dátum: 2023-04-04
Kód: 1778
Jelentkezés
Feladatok
Az elsõdleges felelõsségi területhez tartozó gépcsoport tulajdonosi szemléletû, hatékony mûködtetésének támogatása adott termelési tervvel összhangban;
 • gyártás során tapasztalt nem megfelelõség esetén a szükséges intézkedéseket megteszed vagy a közvetlen vezetõdet értesíted
 • a telephelyen használt, hozzáféréssel biztosított adatrögzítõ rendszereket megfelelõen használod
 • az üzemeltetett gépcsoport fejlesztését támogatod
 • az üzemeltetett gépcsoportnál dolgozó operátorok/termelési Technical operátorok mûszaki kompetenciáit fejleszted
 • a területen jelentkezõ veszteségeket minimalizálod
 • a rád bízott gépcsoportot az CIL szabvány betartásával támogatod, illetve fejleszted, elsõsorban a kenésre és ellenõrzésre fókuszálva
 • az üzemviteli karbantartási feladatokat elvégzed a felettes által kijelölt területen és idõben (adott napi beosztástól függõen)
 • karbantartási napokon a kiadott karbantartási és ellenõrzési utasításoknak megfelelõen végzed a munkádat, a felmerülõ gép és alkatrészhibákat gyorsan és szakszerûen elhárítod, a napi tevékenységhez tartozó adminisztrációs munkát elvégzed.
 • automatizálási hiba esetén az automatikai mérnököket bevonod az üzemviteli utasításnak megfelelõen
 • mûszaki raktári anyagokat szabályosan kezeled, ki és visszavételezéseket betartod. ellenõrzése érték és állagmegóvása
 • a villamos ipari szabványokat betartod a munkavégzés során (csak villamos végzettség esetén)
Elvárások
 • Mechanikus vagy villamos szakközépiskolai végzettséggel rendelkezel
Egyéb