Legyen megbízható, aki mellett el tudom magam kötelezni, s aki távlatokban gondolkodik bennem is! Olyan, aki mellett képességeimet csillogtathatom, és aki megfelelő körülményeket biztosít ahhoz, hogy feladatomat a lehető legmagasabb színvonalon elvégezhessem. Aki megpróbál megtartani ha leszakadnék, aki észreveszi, hogy bár a nagy egésznek csupán egy kicsi része vagyok, létem elengedhetetlen ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön.
Jelige : HUMAN MATRIX

Cafeteria: Sárga, lila, natúr, piros...

Választanál de nem tudsz?

Ha Cafeteria rendszerben gondolkodsz, nem kell, hogy csupán az egyik elem mellett tedd le a voksodat. Igényeidnek megfelelően, rugalmasan összeállíthatod a saját csomagodat, hogy a lehető legjobban tudd kihasználni a rendelkezésre álló keretedet.

Az összetevők megtalálhatók benned ahhoz, hogy sikerrel oldd meg problémáidat. Csak össze kell keverni egy kicsit az önvizsgálatból, kicsit a megértésből, hozzáadni egy csipetnyi elszántságot, megfűszerezni a magadba vetett hittel, leönteni a lehetőségeiddel, és a belső tüzeden jól átsütni...
Vigyázz, ne keverj hozzá halogatást, és óvakodj az elhamarkodott ítéletektől... !
A szakács TE MAGAD VAGY, a coach mindössze a „kiskuktád”, csupán feltárja előtted az alapanyagaid végtelen sokaságát.

Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.

„Az állatok szeretete egyetemes érzés, valamennyi ember találkozott vele. Azáltal, hogy szeretjük, és megértjük az állatokat, meglehet, mi emberek is jobban megértjük egymást” (ismeretlen)

Mi hisszük, hogy nem csupán megértjük, hanem jobban, hatékonyabban tudunk együtt dolgozni, létezni is. Tréningjeinken a lovat, e csodás állatot hívjuk segítségül a lehető legtökéletesebb eredmény elérése érdekében. A hatást leírni nehéz. Meg kell tapasztalnod!

Munkaerőpiaci felmérés 2020

Kedves Partnereink!
 
2014-ben indítottunk el pilot jelleggel egy hiánypótló regionális munkaerőpiaci-felmérést, melyet 2020-ban 40 vállalat töltött ki.
A visszajelzések alapján az anyagot a vállalatok hasznosnak, a HR-hez, forecasthoz, controllinghoz szükségesnek találták és kifejezték az igényüket a folytatáshoz, így 2020-ban is elkészítettük a felmérést. A kitöltött kérdőívek eredményeit összesítve a munkaerőpiacra vonatkozó benchmark adatokat a megrendelők rendelkezésére bocsátjuk.
 
Munkaerőpiaci-felmérés” elkészítésére vonatkozó ajánlatunkat ITT találja.
 
A felmérés az alábbi területekre terjed ki:

  • Létszámadatok (bővítés, leépítés, fluktuáció, önkéntes kilépési arány, hiányzási arány, kölcsönzöttek, részmunkaidős, távmunkások és megváltozott munkaképességűek foglalkoztatási aránya)
  • Munkarendek
  • Bérek, béren kívüli juttatások, egyéb juttatások
  • Lakhatási támogatás
  • Munkába járási támogatás
  • Munkaerőhiány, túlkínálat, megtartási nehézségek, munkaerő kiválasztás
  • Étkezési lehetőségek, munkakörülmények, munkakörnyezet
  • Képzések, karrierprogram
  • Vállalati kommunikáció

Rövid bemutató:
Benchmark - Munkaerőpiaci felmérés (Béradatok + egyéb juttatások; elemzés)