Legyen megbízható, aki mellett el tudom magam kötelezni, s aki távlatokban gondolkodik bennem is! Olyan, aki mellett képességeimet csillogtathatom, és aki megfelelő körülményeket biztosít ahhoz, hogy feladatomat a lehető legmagasabb színvonalon elvégezhessem. Aki megpróbál megtartani ha leszakadnék, aki észreveszi, hogy bár a nagy egésznek csupán egy kicsi része vagyok, létem elengedhetetlen ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön.
Jelige : HUMAN MATRIX

Cafeteria: Sárga, lila, natúr, piros...

Választanál de nem tudsz?

Ha Cafeteria rendszerben gondolkodsz, nem kell, hogy csupán az egyik elem mellett tedd le a voksodat. Igényeidnek megfelelően, rugalmasan összeállíthatod a saját csomagodat, hogy a lehető legjobban tudd kihasználni a rendelkezésre álló keretedet.

Az összetevők megtalálhatók benned ahhoz, hogy sikerrel oldd meg problémáidat. Csak össze kell keverni egy kicsit az önvizsgálatból, kicsit a megértésből, hozzáadni egy csipetnyi elszántságot, megfűszerezni a magadba vetett hittel, leönteni a lehetőségeiddel, és a belső tüzeden jól átsütni...
Vigyázz, ne keverj hozzá halogatást, és óvakodj az elhamarkodott ítéletektől... !
A szakács TE MAGAD VAGY, a coach mindössze a „kiskuktád”, csupán feltárja előtted az alapanyagaid végtelen sokaságát.

Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.

„Az állatok szeretete egyetemes érzés, valamennyi ember találkozott vele. Azáltal, hogy szeretjük, és megértjük az állatokat, meglehet, mi emberek is jobban megértjük egymást” (ismeretlen)

Mi hisszük, hogy nem csupán megértjük, hanem jobban, hatékonyabban tudunk együtt dolgozni, létezni is. Tréningjeinken a lovat, e csodás állatot hívjuk segítségül a lehető legtökéletesebb eredmény elérése érdekében. A hatást leírni nehéz. Meg kell tapasztalnod!

Jelentkezés állásajánlatra

  Karbantartó mérnök Terület: Mûszaki/mérnöki tevékenység, Győr-Moson-Sopron
Kód: 717
Feladatok
  • Gyártósorok karbantartásának tervezése / irányítása TPM rendszer mûködtetése
  • Magas gyártósori rendelkezésre állási ráta biztosítása
  • Gyártósorokon végzendõ mûszaki változtatások elvégeztetése
  • Gépalkalmassági vizsgálatok elvégzése
  • Gyártósori mûszaki dokumentációk elkészítése, karbantartása
  • Termelés során felmerülõ mûszaki problémák kezelése, megoldása
Elvárások
  • Gépész/ Mechatronikai mérnöki/ Üzemmérnöki/ Villamosmérnöki végzettség
  • Középfokú angol nyelvismeret

Elõny:
  • Termelõ vállalatnál mûszaki területen szerzett, 1-3 éves szakmai tapasztalat
  • Gépek üzemeltetése terén szerzett tapasztalat
Egyéb
1 Személyes adatok
2 Önéletrajz feltöltése