Legyen megbízható, aki mellett el tudom magam kötelezni, s aki távlatokban gondolkodik bennem is! Olyan, aki mellett képességeimet csillogtathatom, és aki megfelelő körülményeket biztosít ahhoz, hogy feladatomat a lehető legmagasabb színvonalon elvégezhessem. Aki megpróbál megtartani ha leszakadnék, aki észreveszi, hogy bár a nagy egésznek csupán egy kicsi része vagyok, létem elengedhetetlen ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön.
Jelige : HUMAN MATRIX

Cafeteria: Sárga, lila, natúr, piros...

Választanál de nem tudsz?

Ha Cafeteria rendszerben gondolkodsz, nem kell, hogy csupán az egyik elem mellett tedd le a voksodat. Igényeidnek megfelelően, rugalmasan összeállíthatod a saját csomagodat, hogy a lehető legjobban tudd kihasználni a rendelkezésre álló keretedet.

Az összetevők megtalálhatók benned ahhoz, hogy sikerrel oldd meg problémáidat. Csak össze kell keverni egy kicsit az önvizsgálatból, kicsit a megértésből, hozzáadni egy csipetnyi elszántságot, megfűszerezni a magadba vetett hittel, leönteni a lehetőségeiddel, és a belső tüzeden jól átsütni...
Vigyázz, ne keverj hozzá halogatást, és óvakodj az elhamarkodott ítéletektől... !
A szakács TE MAGAD VAGY, a coach mindössze a „kiskuktád”, csupán feltárja előtted az alapanyagaid végtelen sokaságát.

Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.

„Az állatok szeretete egyetemes érzés, valamennyi ember találkozott vele. Azáltal, hogy szeretjük, és megértjük az állatokat, meglehet, mi emberek is jobban megértjük egymást” (ismeretlen)

Mi hisszük, hogy nem csupán megértjük, hanem jobban, hatékonyabban tudunk együtt dolgozni, létezni is. Tréningjeinken a lovat, e csodás állatot hívjuk segítségül a lehető legtökéletesebb eredmény elérése érdekében. A hatást leírni nehéz. Meg kell tapasztalnod!

Jelentkezés állásajánlatra

  Raktáros Terület: Szakmunka/fizikai munka, Zala
Kód: 1763
Feladatok
 • Napi raktározási feladatok elvégzése
 • A beszerzéssel való napi és folyamatos kapcsolattartás (AV listák ellenõrzése és nyomon követése, szükséges rendelendõ anyagokról információk tovább adása)
 • Beérkezõ anyagok mennyiségi átvétele, bevételezése és raktáron történõ elhelyezése
 • Mennyiségi illetve minõségi eltérések esetén reklamáció továbbítása az illetékes beszerzõnek
 •  A termelésbe kiadás elõtt a termékek mennyiségi és minõségi ellenõrzése
 • A kiadások rögzítése, nyomon követése, utólagos visszaellenõrizhetõség céljából. A raktári rend, tisztaság és átláthatóság folyamatos fenntartása
 • Helyettesítési feladatok ellátása: anyagáramlások nyomon követése, stb.
 • Leltározásokban való részvétel
 • Adminisztrációs fegyelem betartása
 • A raktár mûködéséhez szükséges feladatok napi szintû ellátása (beérkezõ szállítmányok átvétele, ellenõrzése, könyvelése), festékek, kereskedelmi áruk (DIN), beadott termékek raktári mozgásainak napi nyomon követése és az ezzel járó adminisztráció elvégzése
 • Termelés folyamatos kiszolgálása
 • Folyamatos készletellenõrzés és készletkorrigálás
 • Raktárban felmerülõ problémák kezelése
Elvárások
 • Középfokú végzettség
 • Magabiztos felhasználói számítógépes ismeretek
 • Legalább 2 éves raktározási folyamatokban eltöltött gyakorlat
Egyéb
1 Személyes adatok
2 Önéletrajz feltöltése
3 Adatkezelés

Kedves Pályázó!
Jelentkezésével elfogadja az Adatkezelési, Adatvédelmi Szabályzatban foglaltakat, és hozzájárul a jelen Szabályzatban meghatározott adatkezeléshez. (Az önéletrajz adatbázisunkból való törlése vagy az adatok módosítása írásbeli kérésre, a kérelem kézhezvételét követő 8 munkanapon belül történik. Az erre irányuló kérést írásban kell eljuttatni az info(kukac)humanmatrix.hu címre, vagy postai úton az alábbi címre: Human Matrix Kft. 9700 Szombathely, Fürdő u. 4.) (Munkaerő közvetítés e.sz.: 154-4/2003-1800)