Legyen megbízható, aki mellett el tudom magam kötelezni, s aki távlatokban gondolkodik bennem is! Olyan, aki mellett képességeimet csillogtathatom, és aki megfelelő körülményeket biztosít ahhoz, hogy feladatomat a lehető legmagasabb színvonalon elvégezhessem. Aki megpróbál megtartani ha leszakadnék, aki észreveszi, hogy bár a nagy egésznek csupán egy kicsi része vagyok, létem elengedhetetlen ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön.
Jelige : HUMAN MATRIX

Cafeteria: Sárga, lila, natúr, piros...

Választanál de nem tudsz?

Ha Cafeteria rendszerben gondolkodsz, nem kell, hogy csupán az egyik elem mellett tedd le a voksodat. Igényeidnek megfelelően, rugalmasan összeállíthatod a saját csomagodat, hogy a lehető legjobban tudd kihasználni a rendelkezésre álló keretedet.

Az összetevők megtalálhatók benned ahhoz, hogy sikerrel oldd meg problémáidat. Csak össze kell keverni egy kicsit az önvizsgálatból, kicsit a megértésből, hozzáadni egy csipetnyi elszántságot, megfűszerezni a magadba vetett hittel, leönteni a lehetőségeiddel, és a belső tüzeden jól átsütni...
Vigyázz, ne keverj hozzá halogatást, és óvakodj az elhamarkodott ítéletektől... !
A szakács TE MAGAD VAGY, a coach mindössze a „kiskuktád”, csupán feltárja előtted az alapanyagaid végtelen sokaságát.

Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.

„Az állatok szeretete egyetemes érzés, valamennyi ember találkozott vele. Azáltal, hogy szeretjük, és megértjük az állatokat, meglehet, mi emberek is jobban megértjük egymást” (ismeretlen)

Mi hisszük, hogy nem csupán megértjük, hanem jobban, hatékonyabban tudunk együtt dolgozni, létezni is. Tréningjeinken a lovat, e csodás állatot hívjuk segítségül a lehető legtökéletesebb eredmény elérése érdekében. A hatást leírni nehéz. Meg kell tapasztalnod!

Jelentkezés állásajánlatra

  fejlesztõmérnök Terület: Mûszaki/mérnöki tevékenység, Vas
Kód: 1458
Feladatok
 • A vállalat mûködésével és fejlesztésével összefüggõ technikai dokumentációk, mûszaki rajzok készítése, kezelése, archiválása. Alaprajzok folyamatos karbantartása, aktualizálása
 • Mérnöki tervezési és számítási feladatok elvégzése, a termelés szakmai támogatása
 • Termelésben futó fejlesztési projektekhez kapcsolódó mérnöki feladatok ellátása: projektek támogatása, dokumentációk készítése, projektek önálló vezetése
 • Kapcsolatfelvétel új kivitelezõkkel és beszállítókkal
 • Kapcsolattartás külsõ szolgáltatókkal (tervezõk, beszállítók) és a vállalat nemzetközi gyáregységeivel
 • Javaslattétel a folyamatok javítására, fejlesztésére
Elvárások
 • Gépészmérnöki (vagy mechatronikai mérnöki) felsõfokú végzettség
 • 1 év mérnöki munkakörben szerzett tapasztalat elõnyt jelent
 • Valamely 3D tervezõszoftver ismerete követelmény, Solid Edge preferált
 • Microsoft Office alkalmazások felhasználói szintû ismerete
 • Kommunikációképes szintû angol nyelvtudás
Egyéb
1 Személyes adatok
2 Önéletrajz feltöltése