Kocsiné Musatics Mónika

Több,mint 20 éves szakmai gyakorlatom van a bér-tb-munkaügy területén. Multinacionális gyártó környezetben szerzett tapasztalatokkal is rendelkezem. Közgazdasági és tb-s végzettségem, valamint több éves vezetői tapasztalatom van.
Elsődleges szakmai területek:
Multinacionális termelő vállalatoknál bér,tb ügyintézőként ill. munkaügyi koordinátorként dolgoztam . Több évig az ország piacvezető bérszámfejtéssel, outsourcinggal foglalkozó cégénél dolgoztam bér, tb ügyintézőként ill. irodavezetőként. Több ezer fős multinacionális cég dolgozóinak a bér,tb számfejtésében vettem részt ill. a szakmai felügyeletet is elláttam. 2010 novembere óta dolgozom a Human Matrix Kft-nél, ahol közel 3000 fő bér,tb számfejtését végezzük ill. a hivatalos szervek,valamint a megbízók felé készítjük el a különböző adatszolgáltatásokat.
Fontos számomra egyrészt, hogy partnereink maximálisan elégedettek legyenek: határidők pontos betartása, gyors, pontos munkavégzés. Másrészt a munkavállalók is elégedettek legyenek: a panaszt a lehető leggyorsabban, a munkavállaló számára megnyugtató módon szükséges megválaszolni és lezárni.