Kocsi László

Több, mint 15 éve dolgozom a bér,- tb,- munkaügy területén, multinacionális cégek számfejtésében szerzett tapasztalatokkal is rendelkezem. Közgazdasági és tb-s végzettségem van, több éve vezető pozíciót töltök be.
Elsődleges szakmai területek:
Az ország piacvezető bérszámfejtéssel, outsourcinggal foglalkozó cégénél dolgoztam bér,- tb ügyintézőként. Több ezer fős multinacionális cég dolgozóinak a bér,- tb számfejtésében vettem részt ill. a szakmai felügyeletet is elláttam. Könyvelőirodában is dolgoztam bér,- tb ügyintézőként, majd csoportvezetőként. 2012 augusztusa óta dolgozom a Human Matrix Kft-nél bérszámfejtési üzletág vezetőként, ahol közel 3000 fő bér,- tb számfejtését végezzük ill. a hivatalos szervek,valamint a megbízók felé készítjük el a különböző adatszolgáltatásokat.
Fontos számomra, hogy megbízóink maximálisan elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal (határidők pontos betartása, gyors, pontos munkavégzés), illetve a számfejtett munkavállalók is elégedettek legyenek Velünk (kérdéseikre gyorsan kapjanak megnyugtató, pontos választ).