Legyen megbízható, aki mellett el tudom magam kötelezni, s aki távlatokban gondolkodik bennem is! Olyan, aki mellett képességeimet csillogtathatom, és aki megfelelő körülményeket biztosít ahhoz, hogy feladatomat a lehető legmagasabb színvonalon elvégezhessem. Aki megpróbál megtartani ha leszakadnék, aki észreveszi, hogy bár a nagy egésznek csupán egy kicsi része vagyok, létem elengedhetetlen ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön.
Jelige : HUMAN MATRIX

Cafeteria: Sárga, lila, natúr, piros...

Választanál de nem tudsz?

Ha Cafeteria rendszerben gondolkodsz, nem kell, hogy csupán az egyik elem mellett tedd le a voksodat. Igényeidnek megfelelően, rugalmasan összeállíthatod a saját csomagodat, hogy a lehető legjobban tudd kihasználni a rendelkezésre álló keretedet.

Az összetevők megtalálhatók benned ahhoz, hogy sikerrel oldd meg problémáidat. Csak össze kell keverni egy kicsit az önvizsgálatból, kicsit a megértésből, hozzáadni egy csipetnyi elszántságot, megfűszerezni a magadba vetett hittel, leönteni a lehetőségeiddel, és a belső tüzeden jól átsütni...
Vigyázz, ne keverj hozzá halogatást, és óvakodj az elhamarkodott ítéletektől... !
A szakács TE MAGAD VAGY, a coach mindössze a „kiskuktád”, csupán feltárja előtted az alapanyagaid végtelen sokaságát.

Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.

„Az állatok szeretete egyetemes érzés, valamennyi ember találkozott vele. Azáltal, hogy szeretjük, és megértjük az állatokat, meglehet, mi emberek is jobban megértjük egymást” (ismeretlen)

Mi hisszük, hogy nem csupán megértjük, hanem jobban, hatékonyabban tudunk együtt dolgozni, létezni is. Tréningjeinken a lovat, e csodás állatot hívjuk segítségül a lehető legtökéletesebb eredmény elérése érdekében. A hatást leírni nehéz. Meg kell tapasztalnod!

Állásajánlatok

Szűrés Beállítása
Mégsem

  Szűrő: -

1 Tier Conversion Application Engineer Terület: Termelésszervezés, Vas Dátum: 2021-07-14
Kód: 1677
Jelentkezés
Feladatok
 • Launching and implementing new programs/bundles/new business acquisition at Customer´s Production Plants.
 • Support with Application Toolings implementation/technical support at Customer´s Production Plants.
 • Support Quality Team by visiting Customer´s Plants and acting as the “advanced arm” from Company Quality Department Plants.
 • Support to Accounts Receivable Company´s Team recovery by having and maintaining a continuous contact with Finance Department at Customer´s Plants.
 • Support to Company´s Plants Logistics Teams in order to understand the real situation of backlogs, line stoppages, etc.
 • Support Sales Account Team by maintaining information from Customer´s Plants update:
  - OEMs and projects produced at each Customer´s Plants.
  -  Production variation plus minus forecast, including knowledge of stock level when possible.
  -  Any support that it might be required in terms of knowledge for ongoing or future commercial negotiations handled by Account Managers with Central Purchasing at Customers.
Elvárások
 • Born/Residence in ROMANIA / HUNGARY / BULGARIA
 • English/German languages.
 • Dynamic person, able to communicate problems and be part of the solution if necessary.
 • Ability to travel constantly.
 • Engineering Background.
 • 10 years experience in automotive industry. Preferably as Program Manager, Engineering Dept., etc. Technical area of the Company.
 • Area of Responsibility: HUNGARY / ROMANIA / BULGARIA
 • Very deep experiences / knowledge in the Crimp Technology.
Egyéb