Legyen megbízható, aki mellett el tudom magam kötelezni, s aki távlatokban gondolkodik bennem is! Olyan, aki mellett képességeimet csillogtathatom, és aki megfelelő körülményeket biztosít ahhoz, hogy feladatomat a lehető legmagasabb színvonalon elvégezhessem. Aki megpróbál megtartani ha leszakadnék, aki észreveszi, hogy bár a nagy egésznek csupán egy kicsi része vagyok, létem elengedhetetlen ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön.
Jelige : HUMAN MATRIX

Cafeteria: Sárga, lila, natúr, piros...

Választanál de nem tudsz?

Ha Cafeteria rendszerben gondolkodsz, nem kell, hogy csupán az egyik elem mellett tedd le a voksodat. Igényeidnek megfelelően, rugalmasan összeállíthatod a saját csomagodat, hogy a lehető legjobban tudd kihasználni a rendelkezésre álló keretedet.

Az összetevők megtalálhatók benned ahhoz, hogy sikerrel oldd meg problémáidat. Csak össze kell keverni egy kicsit az önvizsgálatból, kicsit a megértésből, hozzáadni egy csipetnyi elszántságot, megfűszerezni a magadba vetett hittel, leönteni a lehetőségeiddel, és a belső tüzeden jól átsütni...
Vigyázz, ne keverj hozzá halogatást, és óvakodj az elhamarkodott ítéletektől... !
A szakács TE MAGAD VAGY, a coach mindössze a „kiskuktád”, csupán feltárja előtted az alapanyagaid végtelen sokaságát.

Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.

„Az állatok szeretete egyetemes érzés, valamennyi ember találkozott vele. Azáltal, hogy szeretjük, és megértjük az állatokat, meglehet, mi emberek is jobban megértjük egymást” (ismeretlen)

Mi hisszük, hogy nem csupán megértjük, hanem jobban, hatékonyabban tudunk együtt dolgozni, létezni is. Tréningjeinken a lovat, e csodás állatot hívjuk segítségül a lehető legtökéletesebb eredmény elérése érdekében. A hatást leírni nehéz. Meg kell tapasztalnod!

Állásajánlatok

Szűrés Beállítása
Mégsem

  Szűrő: -

1 Logisztikus Terület: Logisztika/beszerzés, Győr-Moson-Sopron Dátum: 2021-08-19
Kód: 1702
Jelentkezés
Feladatok
  •  Vevõi, céges és törvényi elõírásoknak megfelelõ csomagolási utasítások készítése
  • A gyártáshoz szükséges csomagoló- és segédanyagok vevõi igényeknek és termelési terveknek megfelelõ tervezése, megrendelése, koordinálása.
  • Göngyölegek és indirekt anyagok megrendelése, a megrendelés teljesítésének nyomonkövetése, a kapcsolódó számlák és szállítólevelek ellenõrzése, szükség esetén igazolása.
  • Idõszakonkénti (heti/havi/éves) riportok készítése, ezek eredményének az érintett partnerek felé történõ továbbítása.
  • A be- és kiszállítások számláinak ellenõrzése, adminisztrálása, nyomonkövetése.
  • Göngyöleg készlet nyomonkövetése, fizikai leltár lebonyolítása.
Elvárások
  • Középfokú végzettség (Felsõfokú elõny)
  • Gazdasági végzettség elõny
  • Középfokú angol nyelvismeret (német, francia, spanyol nyelvismeret elõny)
  • Logisztika, vevõszolgálat, beszerzés területén szerzett tapasztalat elõny Felhasználói szintû PC ismeretek - Ms Office (excel)
Egyéb