Legyen megbízható, aki mellett el tudom magam kötelezni, s aki távlatokban gondolkodik bennem is! Olyan, aki mellett képességeimet csillogtathatom, és aki megfelelő körülményeket biztosít ahhoz, hogy feladatomat a lehető legmagasabb színvonalon elvégezhessem. Aki megpróbál megtartani ha leszakadnék, aki észreveszi, hogy bár a nagy egésznek csupán egy kicsi része vagyok, létem elengedhetetlen ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön.
Jelige : HUMAN MATRIX

Cafeteria: Sárga, lila, natúr, piros...

Választanál de nem tudsz?

Ha Cafeteria rendszerben gondolkodsz, nem kell, hogy csupán az egyik elem mellett tedd le a voksodat. Igényeidnek megfelelően, rugalmasan összeállíthatod a saját csomagodat, hogy a lehető legjobban tudd kihasználni a rendelkezésre álló keretedet.

Az összetevők megtalálhatók benned ahhoz, hogy sikerrel oldd meg problémáidat. Csak össze kell keverni egy kicsit az önvizsgálatból, kicsit a megértésből, hozzáadni egy csipetnyi elszántságot, megfűszerezni a magadba vetett hittel, leönteni a lehetőségeiddel, és a belső tüzeden jól átsütni...
Vigyázz, ne keverj hozzá halogatást, és óvakodj az elhamarkodott ítéletektől... !
A szakács TE MAGAD VAGY, a coach mindössze a „kiskuktád”, csupán feltárja előtted az alapanyagaid végtelen sokaságát.

Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.

„Az állatok szeretete egyetemes érzés, valamennyi ember találkozott vele. Azáltal, hogy szeretjük, és megértjük az állatokat, meglehet, mi emberek is jobban megértjük egymást” (ismeretlen)

Mi hisszük, hogy nem csupán megértjük, hanem jobban, hatékonyabban tudunk együtt dolgozni, létezni is. Tréningjeinken a lovat, e csodás állatot hívjuk segítségül a lehető legtökéletesebb eredmény elérése érdekében. A hatást leírni nehéz. Meg kell tapasztalnod!

Állásajánlatok

Szűrés Beállítása
Mégsem

  Szűrő: -

1 HR Business Partner Terület: Humán Erõforrás/munkaügy, Győr-Moson-Sopron Dátum: 2017-11-22
Kód: 1406
Jelentkezés
Feladatok
 • Proaktív támogatást biztosít a középvezetõk számára a HR folyamatok megfelelõ mûködtetésében
 • Belsõ tanácsadóként, megfelelõ és hatékony eszközökkel támogatja a vezetõket az emberek vezetésével, és a szervezeti hatékonysággal kapcsolatos témák kezelésében
 • Elemzésekkel és a legjobb gyakorlatok bemutatásával proaktívan segíti a vezetõk munkáját
 • Folyamatosan figyelemmel követi a létszám alakulását, az üzleti igényekhez viszonyítva elemzi a támogatott területeken aktuálisan rendelkezésre álló kompetenciákat, támogatást biztosít a kompetenciák felméréséhez, értékeléséhez
 • És további érdekes, izgalmas feladatok, melyekkel hozzájárulunk a Cégcsoport sikeréhez.
Elvárások
 • Felsõfokú végzettség (humán, közgazdász, jogi)
 • Hasonló munkakörben szerzett legalább 3 éves tapasztalat 
 • Angol nyelvismeret (szóban és írásban egyaránt)
 • Számítógépes ismeret felhasználói szinten (MS Office)
 • Üzleti szemléletmód, proaktivitás, kiemelkedõ problémamegoldó képesség
 • Rugalmasság mátrix szervezetben történõ munkavégzésre
Egyéb