Legyen megbízható, aki mellett el tudom magam kötelezni, s aki távlatokban gondolkodik bennem is! Olyan, aki mellett képességeimet csillogtathatom, és aki megfelelő körülményeket biztosít ahhoz, hogy feladatomat a lehető legmagasabb színvonalon elvégezhessem. Aki megpróbál megtartani ha leszakadnék, aki észreveszi, hogy bár a nagy egésznek csupán egy kicsi része vagyok, létem elengedhetetlen ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön.
Jelige : HUMAN MATRIX

Cafeteria: Sárga, lila, natúr, piros...

Választanál de nem tudsz?

Ha Cafeteria rendszerben gondolkodsz, nem kell, hogy csupán az egyik elem mellett tedd le a voksodat. Igényeidnek megfelelően, rugalmasan összeállíthatod a saját csomagodat, hogy a lehető legjobban tudd kihasználni a rendelkezésre álló keretedet.

Az összetevők megtalálhatók benned ahhoz, hogy sikerrel oldd meg problémáidat. Csak össze kell keverni egy kicsit az önvizsgálatból, kicsit a megértésből, hozzáadni egy csipetnyi elszántságot, megfűszerezni a magadba vetett hittel, leönteni a lehetőségeiddel, és a belső tüzeden jól átsütni...
Vigyázz, ne keverj hozzá halogatást, és óvakodj az elhamarkodott ítéletektől... !
A szakács TE MAGAD VAGY, a coach mindössze a „kiskuktád”, csupán feltárja előtted az alapanyagaid végtelen sokaságát.

Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.

„Az állatok szeretete egyetemes érzés, valamennyi ember találkozott vele. Azáltal, hogy szeretjük, és megértjük az állatokat, meglehet, mi emberek is jobban megértjük egymást” (ismeretlen)

Mi hisszük, hogy nem csupán megértjük, hanem jobban, hatékonyabban tudunk együtt dolgozni, létezni is. Tréningjeinken a lovat, e csodás állatot hívjuk segítségül a lehető legtökéletesebb eredmény elérése érdekében. A hatást leírni nehéz. Meg kell tapasztalnod!

Állásajánlatok

Szűrés Beállítása
Mégsem

  Szűrő: -

1 CNC gépkezelõ Terület: Szakmunka/fizikai munka, Győr-Moson-Sopron Dátum: 2021-08-02
Kód: 1685
Jelentkezés
Feladatok
 • CNC gépekre kiadott, programozott munkák önálló elvégzése (átállások elvégzése, eszközök cseréje, munkadarabok folyamatközi ellenõrzése , mérése)
 • Elkészült alkatrészek minõségi ellenõrzése
 • A munkakörhöz tartozó eszterga és marógép mûködéséhez, illetve a feladat elvégzéséhez szükséges eszközök kezelése, karbantartása
 • A munkakörhöz tartozó eszterga és marógép állapotának folyamatos nyomon követése, mûködési rendellenességek jelentése
 • A munkakörhöz tartozó gép idõszakos felülvizsgálatának elvégzése, dokumentálása
Elvárások
 • Középfokú, szakirányú végzettség elõny
 • Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat (elõny: fémipar)
 • Jó problémamegoldóképesség
 • Rugalmasság
 • Alapos, precíz munkavégzés
 • Az alábbi gépek használatában szerzett tapasztalat (elõny):
           - CNC marógép
           - CNC eszterga
           - Huzalszikra
Egyéb